Светлана Цонева

Ценител на добрата храна, дизайнер и какво ли още не.

Аз съм Светлана. Занимавам се професионално с графичен и уеб дизайн повече от 20 години. Основател съм на Pixel House и над 13 години се занимавам с изграждане на брандове и визията им в офлайн и онлайн пространството. Обожавам работата си. Освен това с годините разработих още няколко проекта, които движа и до днес. Никога не ми е скучно, нямам време за това. Повече за мен и нещата, които създавам, можете да научите тук.

Фен съм на красивите неща и обожавам да готвя. За мен храната е малък празник за душата и и се наслаждавам винаги, когато мога.

С какво се занимавам
  • Графичен дизайн
  • Лого и брандинг
  • Създаване на сайтове
  • Пиене на бяло вино
  • Фотография
  • Рисуване
Как започна всичко

Кратката версия

Създадох happydotlove.com съвсем на шега в средата на 2014, като в началото беше само за лично ползване. Имах един проблем, който ме измъчваше от доста време и той беше – Какво ми се хапва днес? Това се оказа решението на моят проблем и започнах да записвам свои рецепти и рецепти от любими хора в него.

Лека-полека близките ми хора започнаха да искат рецепта за това, рецепта за онова вкусното… сещаш ли се… и аз започнах да изпращам линкове 🙂 Така е и до днес, с малко по-добър дизайн и малко повече рецепти. Ще видя докъде ще го докарам.

Този блог е без претенции, в него има само

Любими рецепти

Като човек, който наистина цени храната, това е мястото, на което знам, че винаги мога да намеря любимите си неща. С годините хранителните ми навици се подобриха (надявам се) и затова има по нещо вкусно за всеки. Рецептите са лесни за изпълнение и наистина вкусни, според журито на моята маса. А то е много критично, повярвайте ми.

Част от рецептите са на мои приятели или близки, всяка рецепта е публикувана с позволение 🙂 Част от изображенията в сайта са с илюстративна цел, повечето са снимани на масата, на които съм ги открила. Затова много от снимките са натурални и истински. Някои от рецептите нямат точни пропорции на продуктите, защото в кухнята трябва да се импровизира, поне аз съм така.

Наслаждавайте се на живота и на малките неща.